Når du handler hos os, er det nødvendigt at du accepterer vores handelsbetingelser. Det er altså dit ansvar at læse alt igennem, inden du acceptere betingelserne.

1        Din fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret. Det gælder fra den dato du modtager din bestilling. Fortrydelsesretten bortfalder ikke, hvis du har åbnet og taget varen i brug, dog kan der ske en betydelig forringelse af produktets værdi, når produktet har været i brug.

Læs mere på siden med vores fortrydelsesret.

2        Fragt og priser

Vi tilbyder forskellige leveringmetoder. Du vil kunne se fragtpriserne og leveringmetoderne for din ordre i på kurv siden og i check out inden du betaler.

Hvis du ønsker, kan du afhente din ordre gratis på vores adresse i Herlev, efter aftale. Bemærk at adressen der står i bunden af hjemmesiden, ikke er afhentningsadressen.

Skal du gøre brug af din fortrydelsesret, skal du selv betale fragten tilbage til os.

2.1      Risiko

Risikoen for din bestilling overgår til dig, så snart du har modtaget den. Skulle der ske en skade på den efter du har modtaget bestillingen, er det ikke vores ansvar.

2.2      Afsendelse

Vi afsender din ordre 1-3 arbejdsdage efter du har bestilt, din ordre. Vi bestræber os på af afsende den indenfor 24 timer.

2.3      Ordre pakning

Alle vores ordrer pakkes med omhu. Der kan dog ske fejl. Modtager du en bestilling med fragtskader, er det vigtigt dette bliver meldt til os så hurtigt som muligt.

3         Rabatkoder

Hvis du har fået en rabatkode til GEOit.dk, skal du indtaste den i rabatkodefeltet, på check-out siden.

Alle rabatkoder er aktive i forskellige perioder.

4         Priser

Alle priser på GEOit.dk indeholder 25% moms.

5         Ophavsret

GEOit har ophavsret eller tilladelse til at anvende alt materiale på hjemmesiden. Der gælder blandt andet videoer, tekster, billeder, lyd-filer m.v.

Du har ikke tilladelse til at offentliggøre materiale andre steder.

6         Betalingsløsninger

Vi tilbyder at du kan betale med MobilePay, Visa og MasterCard. Du kan altid se de gældende muligheder på check-out siden. Du kan betale med andre kreditkort, hvis de er tilknyttet din MobilePay.

Vi bruger NETS/DIBS, der er den bedste og mest sikre betalingsløsning på markedet.

7         Ændringer i vores politikker, samt betingelser

GEOit kan til enhver tid ændre og opdatere politikker og betingelser på hjemmesiden.

Er det stave- eller slåfejl, forbeholder vi os retten til at afvise eventuel bestilling. Vi vil informere dig herom.

8         Konfliktløsning

Skulle der uheldigvis opstå en uløselig konflikt mellem dig og GEOit, vil den danske lovgivning til enhver tid træde i kraft.

9         Klageadgang, udenom GEOit

Vi ønsker selvfølgelig at løse en eventuel konflikt med dig, på bedst mulig vis. Virker det ikke, har du mulighed for at klage til via forbrug.dk eller EU-kommissionen.

Kontakt os endeligt, hvis du har fået spørgsmål eller tvivl på e-mail: hej@geoit.dk