Hjem » Shop » Brugt bærbar » Lenovo bærbar » ThinkPad P
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt Lenovo ThinkPad P, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt Lenovo ThinkPad P hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt Lenovo ThinkPad P.

geoit logo

Lenovo ThinkPad P

Lenovo ThinkPad P-serien er en serie af bærbare computere som blev en efterfølger for den tidligere W-serie. Med denne serie blev de fysisk store bærbare computere reintroduceret i ThinkPad linjen. De blev markedsført som portable arbejdsstationer også kaldet “workstations”. Lenovo ThinkPad P-serien er udarbejdet med det ene formål at lave en bærbar computer til erhvervslivets mest krævende forbrugere, så det er med fokus på Power og uovertruffen kraft.

Med Lenovo ThinkPad P-serien, får du stadigt Lenovo ThinkPad seriens klassiske sorte look og aluminium magnesium kabinet, som er glasfiber forstærket og derfor holder til krævende forbrug i alle miljøer.
Lenovo ThinkPad P-serien er alt i alt en super god workstation, som er udstyret med Lenovos gode tastatur og trackpad, som kommer i Lenovos høje standard.

Lenovo ThinkPad P50

P - står for serien. I dette tilfælde er det P-serien.
5 - står for skærmstørrelsen. I dette tilfælde er det en 15” skærm.
0 - står for versionen. I dette tilfælde er det version 0, den nyere version er 1.

Denne serie blev designet til bl.a. ingeniører, arkitekter og animatorer og indeholder en række “high-end” muligheder. Alle modellerne i denne serie har en fingeraftrykslæser og nogle af modellerne er indkluderet med magnesium kabinet, LED-indikatorlys og en skærm med høj opløsning.

Hvorfor vi anbefaler ThinkPad P

Hvis du har brug for en brugt bærbar computer med masser af kræfter og ikke vil have en stationær computer, vil Lenovo ThinkPad P-serien måske være noget for dig. Du får en robust kvalitets computer, med ekstra kræfter i, samt et grafikkort der giver nogle ekstra muligheder, for video/billedredigering.

Kvalitetsmæssigt er Lenovo ThinkPad P-serien nok i midten af sine konkurrenter fra HP og Dell, det samme gælder prismæssigt, dog er Lenovo danskerne foretrukne mærke, så det trækker lidt op i prisen. Til gengæld er Lenovos ThinkPad serie, bare et lækkert og et så godt produkt, som du aldrig går galt i byen med, det er bare et sikkert hit.