Hjem » Shop » Brugt bærbar » Apple bærbar » MacBook Air
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt MacBook Air, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt MacBook Air hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt MacBook Air.

geoit logo

Apple MacBook Air

MacBook Air, er en lettere og ikke så kraftig bærbar. Den har ikke synlige blæsere, med sit lydløse design. Det er en serie af ultra lette bærbare computere fra Apple. Den første blev introduceret i 2008 og er kun blevet mere populære med tiden. MacBook Air serien er nogle af de tyndeste bærbare computere som du kan købe. De er lavet med et aluminiums kabinet, som kan holde til lidt af hvert.
Denne serie har dog ikke samme ydeevne som en MacBook Pro. Men den er billigere og lettere.

1. Første generation 2008-2009:
Den første MacBook Air blev som sagt introduceret i 2008 og er derfor den første generation af serien. Den har en antirefleks- og et LED baggrundsbelyst skærm. Man kunne også tilvælge en SSD harddisk, som gør det hurtigere for computeren at åbne filer, i forhold til en HDD harddisk.

2. Anden generation 2010-2017:
I 2010 introducerede Apple en redesignet udgave af MacBook Air serien. Med et nyt og knivskarpt kabinet, højere opløsning, bedre batteri, en ekstra USB port, stereohøjttalere og en standard SSD harddisk.

I 2011 introducerede Apple opdaterede modeller med bl.a. en Intel® Core i5 og Intel® Core i7 processor, Intel HD Graphics 3000 grafikkort og bagbelyst tastatur.

I 2012 opdaterede de modellerne med bl.a. Intel HD Graphics 4000 grafikkort, hurtigere hukommelse og hurtigere lagringsplads.

I 2013 opdaterede de modellerne med bl.a. et Intel HD Graphics 5000 grafikkort, længere batteritid og mere lagringsplads.

I 2015 blev modellerne forfrisket med bl.a. et Intel HD Graphics 6000 grafikkort med hurtigere lagringsplads og hukommelse.

3. Tredje generation 2018-2021:
I 2018 blev den tredje generation introduceret og det gjorde de med bl.a. en Retina-skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixels, Touch ID og USB-C. Med den nye Retina-skærm, kunne den nye MacBook Air tilbyde mere levende farver og en vægt på kun 1.25 kg. Dog kun med en Intel® Core i5 processor.
I 2020 opdaterede de modellerne med bl.a. Intel® Core i3, Intel® Core i5 og Intel® Core i7 processorer og opdateret grafik. Senere på året introducerede Apple deres egen processor, som ville blive implementeret i deres MacBook Air serie fremover. Den nye processor, M1, fik ros for sin hurtige ydeevne og lange batteritid.

4. Fjerde generation 2022-Nu:
Apple introducerede deres 2. generation af deres processor, M2, med en forbedret ydeevne i forhold til den tidligere M1 processor. Med det nye redesign er bærbaren nu blevet tyndere og fået et fladt design.

Hvorfor vi anbefaler MacBook Air

Vi anbefaler disse bærbare hvis man er studerende eller er grafisk anlagt og skal bruge billedredigeringsprogrammer som f.eks. Photoshop. Udover det så har de også et flot kantdesign og aluminiumskabinet - så de kan holde til hverdagsbrug.

Du kan forbinde din MacBook med din iPhone, hvis du i så fald har en, så du nemt kan svare på beskeder, uden at skulle finde din telefon frem.

De har en flot skærmopløsning, komfortabelt tastatur og gode højttalere.

Deres trackpad er en af de mest ergonomiske og komfortable der er på markedet. Styringen af trackpaden er super praktisk med dens zoom funktion, som man kan gøre hvor som helst på pladen med to fingre. Den er også større end andre trackpads og gør det også derfor lettere at navigere.

Apple har deres eget operativsystem som hedder macOS, hvilket er en yderst stabil og brugervenlig platform. Desuden kommer macOS med en række indbyggede programmer, som er designet til at fungere med andre Apple produkter, som f.eks. en iPhone. Også har Apple deres egen App Store, som har en masse nyttige apps til hvad man lige skulle have brug for.

Hvis man passer godt på sin MacBook, kan de holde i mange år - da de er af høj kvalitet og holdbare. Med deres aluminiumskabinet er de mere modstandsdygtige over for slid.

Med MacBooks levetid og værdi fastholdelse, kommer du til at have en bærbar som stadig vil være stilfuld, selv flere år efter køb. Hvilket er en af de bedste ting ved en MacBook.

Apple er også en af de bedste virksomheder som løbende understøtter gamle enheder med nye softwareopdateringer. Dette gør at man kan blive ved med at få nye funktioner på sin MacBook, efterhånden som den bliver ældre.

MacBook har dog også sine ulemper, de er ikke lavet til gaming og der er nogle programmer som ikke kan køre på deres operativsystem. De fleste programmer skal bruge et Windows operativsystem. Så ligger MacBooks også i den dyre ende af bærbare computere.

MacBook Air
Giver dig en let og lang oplevelse - dens lette vægt og lange batteritid gør den oplagt at bruge på sit studie.