Hjem » Shop » Brugt bærbar » Lenovo bærbar » ThinkPad T
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt Lenovo ThinkPad T, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt Lenovo ThinkPad T hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt Lenovo ThinkPad T.

geoit logo

Lenovo ThinkPad T

Lenovo ThinkPad T-serien er Lenovos topserie og blev introduceret i 2000, dengang blev de lavet af IBM, indtil Lenovo opkøbte firmaet og fortsatte selv med serien fra 2005. T-serien er stadig Lenovo’s førende serie af bærbare computere, rettet mod virksomheder.

Lenovo ThinkPad T-serien er næsten erhvervsbærbarcomputerens ledestjerne, som Lenovos konkurrenter gennem årtier har prøvet at hente, dog uden held. De er stadig indbegrebet af en erhvervscomputer. For Lenovo ThinkPad T-serien, har det hele... Et virkeligt solidt og robust kabinet, med et ”best in class” tastatur. Indholdet er der heller ikke en finger at sætte på, for det er gennem testede enheder og de er udvalgt på deres kvalitet. Så alt i alt, så er der ikke nogen grund til at opfinde den dybe tallerken, den er allerede opfundet.

Lenovo ThinkPad T490

T - står for serien. I dette tilfælde er det T-serien.
4 - står for skærmstørrelsen. I dette tilfælde er det en 14” skærm.
9 - står for versionen. I dette tilfælde er det version 9, den tidligere version er 8.
0 - står for processoren. I dette tilfælde fordi at tallet er “0”, så er der en Intel® processor i. Hvis tallet var “5” så ville der have været en AMD processor i.

s - står for “slim”. Denne bærbare computer er derfor lettere i vægt, end en T480.
p - står for “performance”. Denne bærbare computer har mere ydeevne end en T540.

Lenovo ThinkPad T-serien er den perfekte “allround” brugte bærbar computere, og passer derfor perfekt til de flestes behov. Dette er nok også derfor at det er den mest populære bærbare computer serie, der er produceret.

Hvorfor vi anbefaler ThinkPad T

Ja, det er faktisk svært at skrive, hvorfor man ikke skal vælge en Lenovo ThinkPad T-serie, for det er måske den mest komplette brugte bærbare computer du kan vælge. T-serien kommer dog ikke i 12/13” skærm, der skal du kigge efter dens tvillingebror X-serien.

Designmæssigt er der måske ikke den helt store wow faktor, men ellers har de simpelthen det hele, for det er markeds mest robuste bærbare computer, dens tastatur er også blandt de bedste på markedet.
Kvalitetsmæssigt er Lenovo ThinkPad T-serien også i toppen i forhold til sine konkurrenter fra HP og Dell. Desværre følger den høje kvalitet, sammen med at Lenovo er danskernes foretrukne computer mærke også med til at prisen ligger i toppen. Til gengæld er Lenovos ThinkPad serie, bare et lækkert og godt produkt, som du aldrig går galt i byen med, det er bare et sikkert hit.