Hjem » Shop » Brugt bærbar » Lenovo bærbar » ThinkPad A

Viser et enkelt resultat

B - Flot stand
C - Okay stand

Lenovo ThinkPad A485 | 14” FHD | AMD | 8GB | 256GB SSD

1.395,00 kr.1.795,00 kr.

Leder du efter en brugt Lenovo ThinkPad A, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt Lenovo ThinkPad A hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt Lenovo ThinkPad A.

geoit logo

Lenovo ThinkPad A

Lenovo ThinkPad A-serien bruger AMD-baseret processor og grafikkort. Denne serie blev lavet i 2017 til 2018 og svarer til Lenovo’s T- og X-serie, som bruger Intel® Core processor i stedet for.
Lenovo ThinkPad A-serien er udarbejdet som en letvægts bærbar computer, med en grundvægt på under 2 kg, er den meget nem at have med dig og så passer den perfekt ned i en almindelig taske.
Lenovo ThinkPad A-serien er testet efter 12 militære test krav og har været igennem mere end 200 kvalitetskontroller, så det er sikret, at den altid virker, også under ekstreme forhold og udfordringer.
Denne serie konkurrerer og svarer til bl.a. Dell Latitude eller HPs EliteBook serien.

Lenovo ThinkPad A485

A - står for serien. I dette tilfælde er det A-serien.
4 - står for skærmstørrelsen. I dette tilfælde er det en 14” skærm.
8 - står for versionen. I dette tilfælde er det version 8, den tidligere version er 7.
5 - står for processoren. I dette tilfælde fordi at tallet er “5”, så er der en AMD-processor i. Hvis tallet var “0” så ville der have været en Intel® processor i.

Hvorfor vi anbefaler ThinkPad A

Hvis du skal bruge en letvægts kvalitets bærbar, der kan det meste og som er rimelig robust og som ikke koster så meget, så er Lenovo ThinkPad A-serien, helt sikkert en du skal kigge på. Specielt hvis du er ligeglad med om processoren hedder AMD eller Intel, for du betaler en del mere for at den hedder Intel, men ydelsesmæssigt er der ikke stor forskel. For ved en Lenovo ThinkPad A-serien, får du rigtigt meget bærbar computer for pengene.

Kvalitetsmæssigt er den nok lige over sine konkurrenter fra Dell og Lenovo. Desværre følger den høje kvalitet, sammen med at Lenovo er danskernes foretrukne computer mærke, også til at prisen ligger i den høje ende. Til gengæld er Lenovos ThinkPad serien, bare et lækkert og godt produkt, som du aldrig går galt i byen med, det er bare et sikkert hit.