ERHVERV

Vi er en grøn og klimavenlig IT leverandør

Skal du bruge en PC til Arbejde, til lageret eller til et andet formål, så har vi det hele, og i stort set alle prisklasser. Uanset om du skal bruge en let bærbar eller der skal bruges en større bærbar med docking station, så har vi det på lager. Vi kan også tilbyde tablets, mobiltelefoner og stationær computere. Ring eller skriv til os, såfremt du har behov for hjælp eller du ønsker et tilbud, såfremt du skal bruge et større antal.

FIRMAAFTALE

PERSONLIG KONTAKT

GRØN GENBRUGT IT

KONTOR PAKKER

GUIDE

HVAD KAN VI TILBYDE SOM IT LEVERANDØR?

Søger din virksomhed efter at være mere bæredygtige? Eller er I lige startet op som firma? Der kan være mange gode grunde til at handle hos os. For ikke nok med at vi har billige kvalitets produkter, så er vi også grønne og bæredygtige.

Vi sørger for at alle vores produkter er rensede og 100% funktionsdygtige.

Hvordan kan vi være mere grønne og bæredygtige?

Man kan gøre mange ting for at være mere grønne i sin virksomhed. En af tingene er f.eks. at bruge genbrugt IT udstyr. I stedet for at købe en masse nyt udstyr, så kan man købe brugt som er billigere og mindst lige så godt som at købe nyt.

Har I pakkeløsninger?

Vi har en masse pakkeløsninger til lige det din virksomhed søger efter. Vi har til nye virksomheder med vores “Ny medarbejder pakke” f.eks.

Hvad kan vi tilbyde jer?

Vi kan tilbyde jer en god handel med gode produkter til billige priser.

Du vil som erhvervskunde/B2B hos GEOit, blive tilkoblet din personlige kontakt, som vil være behjælpelig med at finde de helt rigtige produkter til din virksomhed. Såfremt du har brug for mere end 1 stk., eller skal bruge en sammensætning af flere forskellige pakkeløsninger, så vil din personlige kontakt, lave et tilbud og rabataftale til dig/jer.

Samtidig, vil det være muligt at fremskaffe, lige netop det produkt, med de specifikationer, som I er på jagt efter – så selvom produktet ikke er tilgængeligt på shoppen, så kan det formentligt fremskaffes. Spørg os gerne hvis I har spørgsmål.

Kan man sælge udstyr til os?

Vi opkøber Jeres brugte IT-udstyr med høj sikkerhed og markedets bedste priser

Datasikkerheden, har højeste prioritet i vores proces for håndtering af din virksomheds brugte IT-udstyr, fra transporten til selve datasletningen. Samtidig sikrer vores proces, at du får markedets bedste pris på dit brugte IT-udstyr.

Fordele:

1) I minimerer af miljøbelastningen
Udstyret bliver genbrugt i stedet for at ende på lossepladsen. Dette betyder, at jeres organisation kan være med til at gøre en forskel for klimaet.

2) I minimerer af CO2 udledningen
Udstyret bliver genbrugt i stedet for, at der skal produceres nyt. Fremstillingsprocessen udgør 80% af en computers samlede CO2 udledning. Så når I vælger at genbruge jeres computere er I med til at mindske udledningen af CO2 og dermed gør I en forskel for klimaet.

3) I kan få penge for udstyr, der er gået i stykker
Specielt mobiltelefoner og bærbare computere. Dette betyder, at I kan betragte jeres brugte IT som indtægtskilde, fremfor et problem som ellers fylder i kælderen.

4) I optimerer datasikkerheden
Alle enheder bliver 100% dataslettet og I modtager et certifikat på dette efterfølgende. Det betyder, at I er garanteret, at jeres oplysninger bliver 100% fjernet fra alle afleverede enheder og derfor ikke ender i forkerte hænder.

5) I sparer tid
Vi sørger for afhentning og bortskaffelse af IT-udstyret. Dermed sparer I tid og ressourcer, i forhold til at gøre det selv.

6) I styrker jeres CSR-profil
Ved implementering af genbrugt og grønt it.

Sælg jeres brugte IT-udstyr til GEOit, vi opkøber alt IT-udstyr.

Vi køber jeres brugte IT-udstyr og giver det nyt liv til gavn for både miljø og bundlinje og samtidigt er det helt sikkert for jer. Smid derfor ikke jeres brugte IT-udstyr ud, men lad os give jer et uforpligtende tilbud!

Kontakt os, og vi finder en løsning, der passer til jer.

FIRMAAFTALE

Vi kan tilbyde dig en fordelagtig firmaaftale med rabat. Samtidig får i jeres personlige kontaktperson, som hjælper jer med produktvalg og muligheder.

Der er rigtig mange gode grunde til at handle hos os, da vi kan tilbyde kvalitetsprodukter, som tilmed er billige, og ikke mindst, så er vi er grønne og bæredygtige.

Vi leverer selvfølgelig kun produkter, som er dataslettede, rensede og klargjort, samt gennemtestede, således at dit nye brugte produkt er 100% funktionsdygtig.

Jacob
Nyhedsbrev

NYHEDSBREV

Bliv en del af vores nyhedsbrev og få skarpe tilbud før andre! Om det så er en rabatkupon eller du bliver informeret om tilbudskampagner når de rammer hjemmesiden, så kan det betale sig at være på forkant.

Du kan sagtens også til hver en tid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke er interesseret i vores tilbud og kampagner.

OM GEOIT

Her hos GEOit lægger vi vægt på en rar oplevelse for både vores medarbejdere og kunder.

Vi er et danskejet firma som har lager i Herlev. Vi har arbejdet siden 2020 om en grønnere fremtid for os og vores dejlige blå planet.

Vores specialister og eksperter sørger for at reparere og rengøre vores produkter, så de er 100% funktionsdygtige.

GEOit pris