Hjem » Shop » Brugt bærbar » HP bærbar » EliteBook
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt HP EliteBook, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt HP EliteBook hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt HP EliteBook.

geoit logo

HP EliteBook

HP EliteBook er en serie af high-end virksomhedsorienteret computere, hvor ydelse, kvalitet, og design er i højsædet. Serien er storebror til ProBook serien og ligger en del over i pris og kvalitet. Kabinettet er bygget af aluminium som giver en rigtig god kombination af holdbarhed og vægt, da EliteBooks er meget lette vægtmæssigt. HP EliteBook serien konkurrerer og svarer til bl.a. Dell Latitude og Lenovo ThinkPad.

HP EliteBook er specielt konstrueret til at opfylde den militære MIL-STD-810 test som f.eks. pålidelighed, ydeevne under ekstreme forhold, høje og lave temperaturer, højde, luftfugtighed, støv, stød og vibrationer. De har et kabinet som er lavet af magnesium og aluminium, samt et spildsikret tastatur.

HP EliteBook 840 G2

8 - står for serien. I dette tilfælde er det 800 serien.
4 - står for skærmstørrelsen. I dette tilfælde er det en 14” skærm.
0 - står for processoren. I dette tilfælde fordi at tallet er “0”, så er der en Intel® processor i. Hvis tallet var “5” så ville der have været en AMD processor i.
G2 - står for generationen. I dette tilfælde er det 2. generation af modellen.

HP EliteBook serien er kendt for ydeevne og en god all-around computer, som kan lidt af det hele. De fleste computere af serien har også Bang og Olufsen højttalere.

Hvorfor vi anbefaler EliteBook

Hvis du skal bruge en kvalitets brugt bærbar, der kan det meste og som er robust og som ikke koster en bondegård, så er HP EliteBook serien, helt sikker en du skal kigge på. For ved en HP EliteBook, får du rigtigt meget bærbar computer for pengene. Kvalitetsmæssigt er den nok lige i midten af sine konkurrenter fra Dell og Lenovo kvalitets/prismæssigt, så det gør den til en bærbar computer, som vi varmt kan anbefale.

Designmæssigt er HP dog lidt mere fremme end de to andre og har en del modeller der ligner Apples design rigtig meget. Desuden har de fået inspiration fra Lenovos ”gummi” overflade, så der er også flere af HP EliteBook serien, der har fået dette. Det gør at den bærbare ikke kommer til at se så slidt ud, hvis den får lidt ridser, da det ikke kan ses på denne overflade.