Hjem » Shop » Brugt bærbar » Lenovo bærbar » ThinkPad X
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt Lenovo ThinkPad X, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt Lenovo ThinkPad X hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt Lenovo ThinkPad X.

geoit logo

Lenovo ThinkPad X

Lenovo ThinkPad X-serien er T-seriens lille tvillingebror (laves kun med 12” skærm) og sammen med T-serien, Lenovos topserie og blev introduceret i 2000, dengang blev de lavet af IBM, indtil Lenovo opkøbte firmaet og fortsatte selv med serien fra 2005. X-serien er stadig Lenovo’s førende serie af bærbare computere, rettet mod virksomheder. X-serien har øgenavnet ”chefens” computer, da det tit kun var cheferne der fik disse små Lenovo bærbare computere og så er størrelsen på computeren direkte designet til at passe på bordet, fra et flysæde, så chefen kunne bruge den når de rejste.

Lenovo ThinkPad X-serien er næsten erhvervsbærbarcomputerens ledestjerne, som Lenovos konkurrenter gennem årtier har prøvet at hente, dog uden held. Det er stadigt indbegrebet af en erhvervscomputer. For Lenovo ThinkPad X-serien, har det hele... Et virkeligt solidt og robust kabinet, med et ”best in class” tastatur. Indholdet er der heller ikke en finger at sætte på, for det er gennem testede enheder og de er udvalgt på deres kvalitet. Så alt i alt, så er der ikke nogen grund til at opfinde den dybe tallerken, den er allerede opfundet.

Lenovo ThinkPad X260

X - står for serien. I dette tilfælde er det X-serien.
2 - står for skærmstørrelsen. I dette tilfælde er det en 12” skærm.
6 - står for versionen. I dette tilfælde er det version 6, den tidligere version er 5.
0 - står for processoren. I dette tilfælde fordi at tallet er “0”, så er der en Intel® processor i. Hvis tallet var “5” så ville der have været en AMD processor i.

Hvorfor vi anbefaler ThinkPad X

Ja, det er faktisk svært at skrive, hvorfor man ikke skal vælge en Lenovo ThinkPad X-serie, for det er måske den mest komplette brugte bærbare computer du kan vælge. X-serien kommer dog ikke i andet end 12” skærm, så skal du bruge en større skærm, så skal du kigge efter dens tvillingebror T-serien.

Designmæssigt er der måske ikke den helt store wow faktor, men ellers har den simpelthen det hele, for det er markeds mest robuste bærbare computer, dens tastatur er også blandt de bedste på markedet.
Kvalitetsmæssigt er Lenovo ThinkPad X-serien også i toppen i forhold til sine konkurrenter fra HP og Dell. Desværre følger den høje kvalitet,, sammen med at Lenovo er danskernes foretrukne computer mærke, også til at prisen ligger i toppen. Til gengæld er Lenovos ThinkPad serie, bare et lækkert og godt produkt, som du aldrig går galt i byen med, det er bare et sikkert hit.