Hjem » Shop » Brugt bærbar » HP bærbar » ZBook

Viser alle 3 resultater

B - Flot stand

HP ZBook 15 G2 Mobile Workstation | 15” FHD | i7 4th | 32GB | 512GB SSD

Original price was: 5.995,00 kr..Current price is: 2.295,00 kr..
C - Okay stand

HP ZBook 15 G2 Mobile Workstation | 15” QHD+ | i7 4th | 16GB | 512GB SSD

Original price was: 3.995,00 kr..Current price is: 2.395,00 kr..

Leder du efter en brugt HP ZBook, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt HP ZBook hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt HP ZBook.

geoit logo

HP ZBook

HP ZBook er en serie af mobile “workstations” eller kaldet arbejdsstationer, som blev introduceret i 2013. HP Zbook serien er udarbejdet som en ”bærbar” stationær computer, som skal have samme kræfter som den stationære også har, men kunne passe ned i en bærbar computer. Så der er tænkt på alle detaljer, for at få det til at lykkes. Det betyder også at denne serie, er gennemtestet og produceret med de bedste enheder, der er på markedet. Resultatet er bare at det virker, længere er den ikke.

HP Zbook serien er bare i en klasse for sig, hvis vi sammenligner det med forbruger eller andre erhvervs bærbare computere. HP Zbook serien er bare ren power, pakket ind i et lækkert design, som dog i sammenligning med andre bærbare computere er noget større, både i vægt og dimensioner.

HP Zbook serien er en bærbar computer der kan klare selv store og krævende arbejdsopgaver, legende let. Den er et bæst af en brugt bærbar computer. Desuden kommer serien med Nvidia Quadro og AMD FirePro ISV-certificeret grafikkort.

Denne serie konkurrerer og svarer til bl.a. Dell Precision eller Lenovo ThinkPad P/W serien.

HP ZBook 15 G3

15 - står for skærmstørrelsen. I dette tilfælde er det en 15” skærm.
G3 - står for generationen. I dette tilfælde er det 3. generation af modellen.

Hvorfor vi anbefaler ZBook

Hvis du virkelig har brug for kræfter og ikke vil have en stationær computer, vil HP Zbook serien være noget for dig. Du får virkelig en robust kvalitets computer, med rigtig mange kræfter i, samt et grafikkort der giver nogle ekstra muligheder, for video/billedredigering. Kvalitetsmæssigt er HP Zbook serien nok toppen af poppen, i forhold til konkurrenterne fra Dell og Lenovo, men kvalitet koster som sagt også... så det er ikke billigt, men kvaliteten og ydeevnen gør den til en bærbar computer, som vi varmt kan anbefale.