100% GENBRUG

PASSER PÅ NATUREN

KÆRLIGT HÅNDTERET

Co2 NEUTRALT

Mest stillede spørgsmål

Hvordan bliver produkterne håndteret?

Når vi modtager vores produkter er de blevet slettet for al data og vi får en “slette rapport” for hvert produkt som bevis for at al data er blevet fjernet.
Så kommer de hen til vores lager og bliver sorteret ud fra mærke, model osv. Derfra reparere og opdatere vi produkterne.
Når det så er gjort, bliver de steriliseret og gjort så pæne som mulige. Derefter bliver produkterne gradet og lagt ind på vores lager.
Produkterne bliver yderlige også tjekket for evt. opdateringer f.eks. inden at produktet bliver sendt afsted, så vores kunder får et 100% funktionsdygtigt og flot produkt sendt afsted herfra.

Hvorfor købe en brugt PC, frem for en ny?

Først og fremmest fordi de er i bedre kvalitet. Da der er utrolig stor forskel på kvaliteten af computere, og især på bærbare computere. Hvis du f.eks. køber en billig ny computere i elektronik varehusene, så ser de rigtig pæne ud og i et lækkert design, men computeren er produceret med et mål, at kunne sælges billigst muligt.
Det er her den væsentlige forskel er, for de dyrere erhvervs computere, som for nye kan koste mellem 10-30.000,00 kr., er dem vi sælger som brugte. De er produceret ud fra at de skal kunne holde længe og minimere elektronisk nedbrud, prisen er stadig vigtig, men er ca. 3 gange så høj, som en ny fra elektronik varehusene. Derfor er de også bygget i langt bedre materialer, de har optimeret kølingen i selve computeren og holder derfor længere end de billige. Det gør dem mere holdbare, gør de kan tåle flere stød og derfor, vil de faktisk være bedre computere end dem du vil kunne købe som nye i elektronik varehusene.
Det kan sammenlignes lidt med bilmarkedet, hvor der prismæssigt er stor forskel på kvaliteten af brugte bilmærker, i den høje ende er der Mercedes, BMW og Audi, og ligeledes findes billige mærker som KIA, Suzuki og Hyundai. De billige biler har en kortere levetid, da kvaliteten i produktionen er dårligere. Hvor Mercedes, BMW og Audi, på grund af deres høje kvalitet i produktionen, er mere velegnet til gensalg, da de holder meget længere. Det samme gælder for Lenovo, HP, Dell og Apple i deres business serier, de er af meget højere kvalitet og er derfor meget velegnet til gensalg, da de har en langt længere levetid.

GEOit pris

OM GEOIT

Her hos GEOit går vi ind for “second changes”, om det så er med mennesker eller elektronik udstyr. 80% af vores medarbejdere kommer fra fleksjob eller en svær opvækst, men kvaliteten falder ikke af det. Vores medarbejdere har interesse og ekspertise eller uddannelse indenfor de områder som de arbejder med hos os. Vi er en lille familie med vores forskelligheder som har et fælles mål, at hjælpe miljøet ved at spare for Co2 udslip.

I 2021 modtog vores søsterfirma, som vi får vores produkter fra, en pris som hedder “GRØN ERHVERVSPRIS” fra Herlev kommune, hvor vores lager er bosat. Denne pris fik vi fordi at vi bruger en grøn omstilling, andre firmaer kan lade sig inspirere, af vores måde at indtænke genbrug af materialer og sende deres aflagte it udstyr til genbrug, nemlig os.