Hjem » Shop » Brugt bærbar » HP bærbar » ProBook
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt HP ProBook, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt HP ProBook hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt HP ProBook.

geoit logo

HP ProBook

HP ProBook er en serie af bærbare computere der er virksomhedsorienteret til erhvervsbrug. HP ProBook serien er lillebror til HP EliteBook serien, men også billigere og måske ikke helt på højde i kvaliteten. Designet er meget stilrent som gør computeren meget lækker og samtidig yderst behagelig at arbejde på. HP er blevet meget inspireret af Apple’s design, til deres egne bærbare computere.

Denne serie blev introduceret i 2009 og HP lancerede deres G udgave i 2013. I denne serie har 6xx modellerne et kabinet lavet af aluminium og magnesium, for at være holdbare og holde til lidt af hvert.

HP ProBook 640 G4

6 - står for klassen. I dette tilfælde er det 6xx klassen, som er “mid-class” modellerne. 4xx klassen er “entry” modeller.
4 - står for skærmstørrelsen. I dette tilfælde er det en 14” skærm.
0 - står for processoren. I dette tilfælde fordi at tallet er “0”, så er der en Intel® processor i. Hvis tallet var “5” så ville der have været en AMD processor i.
G4 - står for generationen. I dette tilfælde er det 4. generation af modellen.

Denne serie er slank med en ydeevne og robusthed til virksomheder i vækst eller til hjemmet, fra skrivebord til spisebord og tilbage igen.

Hvorfor vi anbefaler ProBook

Hvis du skal bruge en kvalitets brugt bærbar, der kan det meste og som er robust og som ligger prismæssigt rigtigt godt, så er HP ProBook serien, helt sikkert en du skal kigge nærmere på. For en HP ProBook, giver virkelig meget brugt bærbar computer for pengene. Kvalitetsmæssigt er den nok lige i under sine konkurrenter fra Dell og Lenovo kvalitets- og prismæssigt, så det gør den til en bærbar computer, som vi varmt kan anbefale. Designmæssigt er HP dog lidt mere fremme end de to andre og har en del modeller der ligner Apples design rigtig meget. Desuden har de fået inspiration fra Lenovos ”gummi” overflade, så der er også flere af HP EliteBook serien, der har fået dette. Det gør at den bærbare ikke kommer til at se så slidt ud, hvis den får lidt ridser, det kan nemlig ikke ses på denne overflade.