Hjem » Shop » Brugt bærbar » Lenovo bærbar
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt Lenovo bærbar, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt Lenovo bærbar hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt Lenovo bærbar.

geoit logo

Hvorfor vælge Lenovo?

Lenovos kendetegn ved deres computer modeller, er at de er utroligt stabile. Hvilket siger at det er kvalitet de sælger og er nok de bedste computere på markedet. Men hvad kan du forvente ved den computer du køber?
Du kan forvente at du får en computer som er holdbar og som virker. Vi ser tit at folk har deres Lenovo computer i mere end 10 år, da computerne er stærke og har en lang holdbarhed. Deres design er meget konservativt, men også strømlinet med et let design. Det betyder at du får en kvalitets computer, i et fantastisk samspil mellem god kvalitet, ydelse og agilitet.

Think Big!

ThinkPad & ThinkStation er udviklet til at være stærke og har lang holdbarhed. Du kan derfor altid stole på en Lenovo ThinkPad eller ThinkStation, hvor der også er tænkt på sikkerhed og effektivitet. Uanset hvilket Lenovo produkt der kunne være dit foretrukne, så kan du roligt vælge imellem ThinkPad, ThinkStation, ThinkVision & ThinkBook.

Leder du efter en solid kvalitets computer, så er der ikke nogen grund til at kigge andre steder end på Lenovo.

Kort om Lenovo

Lenovo kommer faktisk ud fra det gamle IBM (købt i 2005), som startede med at lave computere og er nu en kinesisk teknologivirksomhed med hovedkvarter i Beijing. Lenovo er en kæmpe koncern som ud over bærbare og stationære computere, også producerer servere, samt tablets og smartphones.
Lenovo er nok danskernes fortrukne computer mærke, specielt på brugte computere. Og er kendte for de bærbare serier ThinkPad og ThinkBook, samt stationære serien ThinkCentre og ThinkStation.

Lenovo's fordele

  • Lenovo er kendt for at lave de mest robuste computere.
  • Lenovo er danskernes fortrukne computer mærke.
  • Lenovo er kendt for at lave computere i meget høj kvalitet.
  • Lenovo er kendt for deres solide kabinet, af hård plast forstærket med kulfiber, magnesium eller titanium.

Lenovo's ulemper

  • Lenovo ligger højt prismæssigt i forhold til andre mærker.
  • Lenovos computere ligner meget hinanden og bruger næsten kun farven sort.