Hjem » Shop » Brugt bærbar » Apple bærbar » MacBook Pro
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt MacBook Pro, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt MacBook Pro hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt MacBook Pro.

geoit logo

Apple MacBook Pro

MacBook Pro, er en ikke så let, men kraftig bærbar. Den har ikke synlige blæsere, med sit lydløse design. Det er en serie af high-end bærbare computere fra Apple. Den første blev introduceret i 2006 og er kun blevet mere populære med tiden. MacBook Pro serien er nogle af de bedst egnede bærbare til at lave billede- og videoredigering. De er lavet med et aluminiums kabinet, som kan holde til lidt af hvert.
Denne serie har dog ikke samme lette vægt som en MacBook Air. Men den har mere ydeevne.

1. Første generation 2006-2007:
Den første MacBook Pro blev introduceret i 2006, som brugte designet fra en af deres ældre modeller, PowerBook G4, men de ændrede den ved bl.a. at udskifte processoren til en Intel® Core processor.
I 2007 gav de den bl.a. en LED baggrundsbelyst skærm og et Nvidia GeForce 8600M GT grafikkort.

2. Anden generation 2008-2011:
I 2008 blev den redesignet med det aluminiums kabinet, som vi kender i dag og som MacBook Air også har. Den fik nye grafikkort, som enten var et Nvidia GeForce 9600M GT grafikkort eller et Nvidia GeForce 9400M grafikkort og med længere batteritid, samt antirefleks-skærm.
I 2010 fik de Intel® Core i5 og Intel® Core i7 processorer i 15” og 17” modellerne, mens 13” modellen beholdte sin Core 2 Duo processor med hastighedsforbedringer. 13” modellen fik også et Nvidia GeForce 320M grafikkort, imens 15” og 17” modellerne fik et Nvidia GeForce GT 330M grafikkort. Samt længere batteritid.
I 2011 fik alle modeller et forbedret grafikkort med 13” modellen som fik Intel HD Graphics 3000 grafikkort, og 15” og 17” modellerne fik enten et AMD Radeon HD 6490M eller et Radeon HD 6750M grafikkort, efter eget valg.
I 2012 stoppede de så med at sælge 17” modellen.

3. Tredje generation 2012-2015:
Den tredje generation introducerede Retina-skærmen på deres nye modeller. Den fik også SSD som standard harddisk, hvilket gør det hurtigere for computeren at åbne filer, i forhold til en HDD harddisk og forbedrede faner til køling af computeren.
I 2015 blev den opgraderet med bl.a. Intel Broadwell processor, Iris 6100 grafikkort, hurtigere lagringsplads og længere batteritid.

4. Fjerde generation 2016-2020:
I den fjerde generation blev den nye “Touch Bar” introduceret, som er en lille multi-touch OLED skærm, som er bygget ind i toppen af tastaturet, i stedet for de tidligere funktionsknapper, men dog kun på 15” modellen. Nogle af de andre opgraderinger bestod bl.a. af forbedret grafik og processor.
I 2017 opgraderede de yderligere processoren og grafikkortet.
I 2018 fik 13” modellen også en Touch Bar og modellerne fik ellers et opdateret grafikkort, True Tone skærm teknologi, Intel® Core i9 processor udgave, længere batteritid og tilføjede en hinde under tastaturet for at forhindre at støv kom ind i det.
I 2020 blev Apple’s egen processor, M1, implementeret i deres MacBook Pro fremover.

5. Femte generation 2021-Nu:
I 2021 introducerede de bl.a. deres Liquid Retina XDR-skærm, med en tyndere ramme, ala iPhone og Dolby Atmos højttalere i deres nye modeller. Den nye model er blevet tykkere og har et mere firkantet design, end deres tidligere Intel processor modeller. De har også fjernet den Touch Bar, som var ved tastaturet og indsat funktionsknapperne, som er set på tidligere modeller.

Hvorfor vi anbefaler MacBook Pro

Vi anbefaler disse bærbare hvis man er studerende eller er grafisk anlagt og skal bruge billedredigeringsprogrammer som f.eks. Photoshop. Udover det så har de også et flot kantdesign og aluminiumskabinet - så de kan holde til hverdagsbrug.

Du kan forbinde din MacBook med din iPhone, hvis du i så fald har en, så du nemt kan svare på beskeder, uden at skulle finde din telefon frem.

De har en flot skærmopløsning, komfortabelt tastatur og gode højttalere.

Deres trackpad er en af de mest ergonomiske og komfortable der er på markedet. Styringen af trackpaden er super praktisk med dens zoom funktion, som man kan gøre hvor som helst på pladen med to fingre. Den er også større end andre trackpads og gør det også derfor lettere at navigere.

Apple har deres eget operativsystem som hedder macOS, hvilket er en yderst stabil og brugervenlig platform. Desuden kommer macOS med en række indbyggede programmer, som er designet til at fungere med andre Apple produkter, som f.eks. en iPhone. Også har Apple deres egen App Store, som har en masse nyttige apps til hvad man lige skulle have brug for.

Hvis man passer godt på sin MacBook, kan de holde i mange år - da de er af høj kvalitet og holdbare. Med deres aluminiumskabinet er de mere modstandsdygtige over for slid.

Med MacBooks levetid og værdi fastholdelse, kommer du til at have en bærbar som stadig vil være stilfuld, selv flere år efter køb. Hvilket er en af de bedste ting ved en MacBook.

Apple er også en af de bedste virksomheder som løbende understøtter gamle enheder med nye softwareopdateringer. Dette gør at man kan blive ved med at få nye funktioner på sin MacBook, efterhånden som den bliver ældre.

MacBook har dog også sine ulemper, de er ikke lavet til gaming og der er nogle programmer som ikke kan køre på deres operativsystem. De fleste programmer skal bruge et Windows operativsystem. Så ligger MacBooks også i den dyre ende af bærbare computere.

MacBook Pro
Giver dig en lang og god ydeevne oplevelse - dens lange batteritid og gode samarbejde med Adobe programmer, som f.eks. Photoshop, gør den oplagt at bruge til billedredigering arbejde.