Hjem » Shop » Børn og skole
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt skole bærbar, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt skole bærbar hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste mærker inden for en god brugt skole bærbar.

geoit logo

Hvorfor vælge en brugt skole bærbar?

Der er mange gode grunde til at købe en brugt skole bærbar.

Først og fremmest fordi de er i bedre kvalitet. Da der er utrolig stor forskel på kvaliteten af bærbare, og især på en brugt skole bærbar. Hvis du f.eks. køber en billig ny skole bærbar i elektronik varehusene, så ser de rigtig pæne ud og i et lækkert design, men bærbaren er produceret med et mål, at kunne sælges billigst muligt.

Det er her den væsentlige forskel er, for de dyrere erhvervs computere, som for nye kan koste mellem 10-30.000,00 kr., er dem vi sælger som brugte. De er produceret ud fra at de skal kunne holde længe og minimere elektronisk nedbrud, prisen er stadig vigtig, men er ca. 3 gange så høj, som en ny fra elektronik varehusene. Derfor er de også bygget i langt bedre materialer, de har optimeret kølingen i selve computeren og holder derfor længere end de billige. Det gør dem mere holdbare, gør de kan tåle flere stød og derfor, vil de faktisk være bedre computere end dem du vil kunne købe som nye i elektronik varehusene.

Det kan sammenlignes lidt med bilmarkedet, hvor der prismæssigt er stor forskel på kvaliteten af brugte bilmærker, i den høje ende er der Mercedes, BMW og Audi, og ligeledes findes billige mærker som KIA, Suzuki og Hyundai. De billige biler har en kortere levetid, da kvaliteten i produktionen er dårligere. Hvor Mercedes, BMW og Audi, på grund af deres høje kvalitet i produktionen, er mere velegnet til gensalg, da de holder meget længere. Det samme gælder for Lenovo, HP, Dell og Apple i deres business serier, de er af meget højere kvalitet og er derfor meget velegnet til gensalg, da de har en langt længere levetid.

Fordele:

  • Det er billigere end at købe nyt - hellere købe brugt og billigt, end dyrt og nyt.
  • Det er bedre for miljøet. Helt op til 80% af en bærbars Co2 udslip, kommer fra at producere den. Så ved at købe en brugt skole bærbar, så sparer man miljøet for mere C02 udslip.
  • Man kan mange gange få et bedre produkt end at købe nyt. Ved at købe en brugt skole bærbar, så er du sikker på at det hele er testet igennem og du kan få mere for pengene.

Ulemper:

  • En brugt skole bærbar kommer til at have brugsspor.