Hjem » Shop » Brugt bærbar » HP bærbar
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt HP bærbar, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt HP bærbar hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt HP bærbar.

geoit logo

Hvorfor vælge HP?

HP’s kendetegn ved deres computer modeller, er at de er stabile. Deres computere er af god kvalitet og er blandt de bedste på markedet. Vores erfaring er at de ikke er helt på højde med Lenovo, men kommer tættere og tættere på med årene. HP har med alle deres serier, pakket deres computere ind i et lækkert design. Samtidig benytter HP sig af kvalitets komponenter på deres professionelle serier, som adskiller sig markant fra deres low end og supermarkedsmodeller.

Leder du efter en god kvalitets computer og går du op i at den skal se lidt lækker ud, så er HP måske det mærker du skal kigge efter.
EliteBook, ProBook, EliteDesk - Ganske enkelt kvalitet!
EliteBook & EliteDesk er udviklet til den professionelle bruger, med fokus på lang holdbarhed på alle komponenter. Uanset hvilket HP-produkt du vælger, så kan du roligt vælge imellem EliteBook, EliteDesk, EliteDisplay, ProDesk & ProBook. De er alle professionelle kvalitetsprodukter.

Kort om HP

HP er en amerikansk teknologivirksomhed og blev grundlagt i 1939 af Bill Hewlett og Dave Packard, der fra navnet. HP er også en kæmpe koncern som ud over bærbare og stationære computere, også producerer servere, samt printere, som de også er meget kendt for.
HP er nok danskernes næst fortrukne computer mærke og specielt på stationære er de meget populærere. De er kendte for de bærbare serier EliteBook, ProBook og ZBook, samt stationære serierne EliteOne og EliteDesk.

HP's fordele

  • HP er kendt for at lave computere der designmæssigt er skarpere og ligner Apples i designet.
  • HP er danskernes næst fortrukne computer mærke.
  • HP er kendt for at lave computere i god kvalitet, dog ikke helt oppe på Lenovos niveau. Deres produkter er dog specielt blevet bedre de sidste par år.

HP's ulemper

  • HP ligger i midten i forhold til prisniveauet sammenlignet med andre mærker.
  • HP producere en del computere med metal overflade og det gør at de tit kommer i en lavere grade end andre, da ridser let kan ses på overfladen i forhold til andre overflader som f.eks. Lenovos karbon overflade.