Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt Dell XPS, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt Dell XPS hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt Dell XPS.

geoit logo

Dell XPS

Dell XPS er en serie af high-end bærbare computere, der er lavet til hjemmet og privat brug. “XPS” står for “eXtreme Performance System” og denne serie konkurrere og svarer til bl.a. Acer Aspire, Lenovo Carbon og Apple MacBook Pro. Denne serie blev først introduceret helt tilbage i 1990. Og Dell XPS 13 modellerne udkom i 2012. Den redefinerede hele computerindustrien med bl.a. sit tynde kabinet, som også var lavet af aluminium og kulfiber.

XPS 13 9350

13 - står for skærmstørrelsen. I dette tilfælde er det en 13” skærm.
9350 - står for modellen. I dette tilfælde hedder modellen så 9350, den tidligere model hed 9343.

Dell XPS-serien har modtaget meget ros fra både anmeldere og brugere og er en af de populæreste Windows bærbare.

Hvorfor vi anbefaler XPS

Hvis du har brug for en super lækker computer og ikke er til Apple, så kunne Dells XPS nok være noget for dig. For det er bare en utrolig lækker bærbar computer. Alt ved den er bare super flot, specielt i sit design.

Kvalitetsmæssigt er XPS serien nok på samme niveau som sine konkurrenter fra Apple og Lenovo, men prismæssigt er den meget under, så det gør den til en bærbar computer, som vi varmt kan anbefale. Specielt i forhold til værdi for pengene.