Om GEOit

 

Hos GEOit har vi et grønt DNA. Vores holdning er, at genbrug er vejen frem, samt at brug og smid væk-mentaliteten skal ændres. Ved at købe brugt, kan du få et godt og billigt IT-produkt, samtidig med at det er godt for miljøet.

80% af Co2 udledningen sker ved produktionen

Miljøet vinder også på, der bliver smidt ét IT-produkt mindre ud. Specielt fordi 80% af CO2-udledningen, fra en computer sker under selve produktionen. Ved at forlænge dets levetid, minimeres CO2-aftrykket væsentligt.

 

Bæredygtigt genbrug

Når du handler hos GEOit, er du med til at forvandle ressourcekrævende forbrug til bæredygtigt genbrug. Vi tilbyder nemlig toprenoverede IT-produkter, der giver dig minimum samme ydelse og tryghed, som ved nye produkter, men til en meget lavere pris.

Der følger 3 unikke fordele med, når du køber brugt IT-udstyr hos os:

1.     Miljøfordelen:

Energiforbruget til fremstilling af en ny computer udgør hele 80% af computerens samlede energiforbrug i dens levetid – så genbrug giver grøn mening.

2.     Prisfordelen:

Du sparer helt op til 50% på produkter, der kun har været i drift 2-3 år og som er fornyet og klargjort efter alle kunstens regler.

3.     Kvalitetsfordelen:

En toprenoveret kvalitetscomputer giver dig bedre en ydelse og driftssikkerhed, end en ny lavpriscomputer. Du får derfor samme garanti som ved ny køb.

GEOit tilbyder kort sagt et bredt sortiment af toprenoveret og gennemtestet IT-udstyr, der skåner både miljøet og din pengepung, uden at gå på kompromis med kvalitet og tryghed.