Hjem » Shop » Brugt bærbar » Lenovo bærbar » ThinkPad Yoga
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt Lenovo ThinkPad Yoga, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt Lenovo ThinkPad Yoga hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt Lenovo ThinkPad Yoga.

geoit logo

Lenovo ThinkPad Yoga

Lenovo ThinkPad Yoga-serien er en 2-i-1 konvertibel virksomhedsorienteret tablet og bærbar computer, der blev introduceret i 2013. Disse modeller har et bagbelyst tastatur og tastaturet kan vendes, så den bærbare computer bliver til en tablet. De har et kabinet lavet af sort magnesium og har en touchskærm.

Lenovo ThinkPad Yoga-serien har en minimal kant, omkring skærmen, som gør at du faktisk får mere skærm, i et mindre kabinet. Det bevirker at Lenovo ThinkPad Yoga-serien er en helt perfekt bærbar computer at have med på farten. Desuden vejer den under 2 kg. Som også gør at den er let at have med på alle vejene.

Lenovo ThinkPad S1 Yoga - er den første Yoga computer som Lenovo lavede.

Lenovo ThinkPad Yoga 370

3 - står for skærmstørrelsen. I dette tilfælde er det en 13” skærm.
7 - står for versionen. I dette tilfælde er det version 7, den tidligere version er 6.
0 - står for processoren. I dette tilfælde fordi tallet er “0”, så er der en Intel® processor i. Hvis tallet var “5” så ville der have været en AMD processor i.

Hvorfor vi anbefaler ThinkPad Yoga

Har du problemer med at vælge imellem en tablet eller en bærbar computer? Så kunne Lenovo ThinkPad Yoga-serien, være noget for dig, for her får du det bedste fra begge verdener. Lenovo har udviklet en smart 2-i-1-løsning, ved at ændre Lenovo ThinkPad seriens hængsler, så de nu kan drejes 360 grader. Dette giver muligheden for at skifte mellem tablet og bærbar computer, lige som det passer dig.