Hjem » Shop » Brugt bærbar » Lenovo bærbar » ThinkPad E

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Leder du efter en brugt Lenovo ThinkPad E, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt Lenovo ThinkPad E hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt Lenovo ThinkPad E.

geoit logo

Lenovo ThinkPad E

Lenovo ThinkPad E er en serie af bærbare computere der er virksomhedsorienteret til små og mellemstore virksomheder, som blev introduceret i 2010 og blev produceret indtil 2018. E-serien, som tidligere hed “Edge” er lillebror og en billigere version af X og T-serien. Denne serie bruger både Intel® Core og AMD Ryzen™ processorer.
Denne serie konkurrerer og svarer til bl.a. Dell Vostro eller HPs ProBook serien.

Lenovo ThinkPad E480

E - står for serien. I dette tilfælde er det E-serien.
4 - står for skærmstørrelsen. I dette tilfælde er det en 14” skærm.
8 - står for versionen. I dette tilfælde er det version 8, den tidligere version er 7.
0 - står for processoren. I dette tilfælde fordi at tallet er “0”, så er der en Intel® processor i. Hvis tallet var “5” så ville der have været en AMD processor i.

Serien blev lavet for at “afspejle et nyt progressivt og forbløffende design, samtidig med at beholde holdbarheden og pålideligheden ved en ThinkPad”.

Hvorfor vi anbefaler ThinkPad E

Hvis du leder efter en brugt Lenovo bærbar og ikke vil betale så meget som en X eller T serie, så kunne Lenovo ThinkPad E-serien være noget for dig. Den er ikke helt oppe i samme kvalitet som X eller T, men er stadig en kvalitets bærbar, der kan det meste og som er rimelig robust og som prismæssigt ligger rigtigt godt.

Kvalitetsmæssigt er den nok lige over sine konkurrenter fra Dell og Lenovo. Desværre følger den høje kvalitet, sammen med at Lenovo er danskernes foretrukne computer mærke også med til at prisen ligger i den høje ende. Til gengæld er Lenovos ThinkPad serie, bare et lækkert og godt produkt, som du aldrig går galt i byen med, det er bare et sikkert hit.