Hjem » Samsung
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvorfor vælge Samsung?

Samsung er som de selv beskriver, forpligtet på at overholde lokale love og regler samt anvende en streng global adfærdskodeks for alle medarbejdere. Samsung mener, at etisk ledelse ikke kun er et redskab til at reagere på de hurtige ændringer i det globale forretningsmiljø, men også et middel til at opbygge tillid hos dets forskellige interessenter, herunder kunder, aktionærer, medarbejdere, forretningspartnere og lokalsamfund. Med et mål at blive en af de mest etiske virksomheder i verden fortsætter Samsung med at uddanne sine medarbejdere og drive overvågningssystemer, mens de praktiserer en retfærdig og gennemsigtig ledelse.

Samsung følger en simpel forretningsmæssig Oss-filosofi: At bruge sine talenter og sin teknologi til at skabe overlegne produkter og tjenester, der bidrager til et bedre globalt samfund. For at opnå dette sætter Samsung høj pris på sine medarbejdere og teknologier.

Samsung mener, at det at efterleve stærke værdier er nøglen til god forretning. Derfor er disse kerneværdier sammen med en streng adfærdskodeks centralt i enhver beslutning, som virksomheden tager.

Som et udtryk for virksomhedens engagement i socialt ansvar som en verdensførende virksomhed annoncerede Samsung Electronics "Samsungs fem forretningsprincipper" i 2005. Principperne tjener som grundlaget for deres globale adfærdskodeks i overensstemmelse med juridiske og etiske standarder og opfyldelsen af virksomhedens sociale ansvar.