Hjem » Logitech
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvorfor vælge Logitech?

Logitech er som de selv beskriver, en schweizisk virksomhed der fremstiller innovative kvalitetsprodukter designet til at gøre dagligdagen nemmere og sjovere for mange mennesker. Logitech blev grundlagt i 1981 i Lausanne i Schweiz, men flyttede hurtigt til Silicon Valley. Logitech var en af pionererne inden for design af innovativt periferiudstyr til computere, herunder den infrarøde trådløse mus, den tommelfingerstyrede trackball, lasermusen og meget mere.

Siden disse tidlige dage har de udvidet både deres ekspertise inden for produktdesign og deres tilstedeværelse på det globale marked. Alle deres produkter er designet med fokus på at hjælpe deres kunder med at oprette forbindelse til og interagere med den digitale verden. Design er omdrejningspunktet i alt hvad de skaber, og alle deres teams har 100 % fokus på det for at kunne skabe unikke og meningsfulde produkter.

Deres produkter sælges i næsten alle lande i hele verden, og Logitech har udviklet sig til et multi-brand firma der designer produkter, som skaber en fælles platform for mennesker i form af musik, spil, video og computerfunktioner. Logitechs brands omfatter Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones og Streamlabs.