Hjem » Dell
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvorfor vælge Dell?

Dell laver kvalitetsprodukter i den højere ende af markedet, det betyder at deres produkter er gennemtestede og meget robuste. Vores erfaringer er at de ikke helt er oppe på HP og Lenovos niveau, men kommer tættere og tættere på. Dog mener vi at deres stationære, er på helt samme niveau som de to andre.

Så med Dell, vil du få lidt mere for pengene end, ved at købe HP eller Lenovo, da efterspørgslen efter disse to mærker, specielt i Danmark er noget større. Derudover er prisen billigere på Dell’s produkter. Det gode for dig, som kunde, er at besparelsen er noget større end kvalitets mangen vi talte om ovenstående. Derfor er Dell et rigtig attraktivt alternativ.

Leder du efter en god og billig computer, så er Dell måske det mærker du skal kigge efter.

Kort om Dell

Dell er også en amerikansk computerproducent og blev grundlagt i 1984 af Michael Dell. Dell Inc. er en af de tre største IT-leverandører på det globale computermarked, med stor fokus på erhvervs markedet. De er kendte for de bærbare serier Latitude, Precision og XPS, samt stationære serien OptiPlex.
Dell’s bærbare computere er ikke lige så kendte som deres stationære, som ellers er meget populærere. I andre lande er det dog helt anderledes, der har Dell flere steder en højere stjerne end Lenovo og HP. Det gælder bla. vores naboer fra Sverige, hvor HP er noget større end her i Danmark.

Dell's fordele

  • Dell er virkelig en god handel, da prisen for en tilsvarende computer fra HP eller Lenovo, er noget lavere.
  • Dell producere stadig computer i utrolig høj kvalitet.
  • Dell har i Danmark ikke samme efterspørgsel som HP og Lenovo, derfor vil udvalget af deres maskiner være noget større.

Dell's ulemper

  • Dell er kendt for at lave computere der ligesom Lenovo er lidt kedelige i designet.
  • Dell har tidligere haft ry for ikke helt at ramme HP og Lenovos høje kvalitet.