Hjem » Apple
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvorfor vælge Apple?

Apple er kendt for deres smarte og let genkendelige design, som går igen på alle deres produkter. Hvis du har flere enheder i familien, så kan man have deling af forskellige billeder osv. De er så smart opbygget at hvis du udskifter din enhed til en nyere model, så kan man blot overføre alle apps og data, uden at skulle installere og downloade alting på ny.

Det er nemt med Apple!

Apple produkter er lynhurtige ved opstart, og skal ikke bruge lang tid før man er klar til at se film eller læse et dokument. Så uanset om du skal bruge det til arbejdet eller i skolen, så er Apple MacBook, iPhone, iPad eller iMac altid et godt og trygt valg.

Kort om Apple

Apple er en af de store IT-leverandører på det globale mobil, tablet og computermarked. Apple er blevet kendt for at skabe enheder med en helt fantastisk kombination af funktionalitet og design. Virksomheden startede i en garage i Californien, hvor Steve Jobs og skolekammeraten Steve Wozniak udviklede den første Apple-computer. Elsket af rigtig mange, men også med tiden hadet af andre.
Apple er kendt for deres næsten legendariske produkt serier som iPhone, iPad, Macintosh, iMac, MacBook og Apple Watch. Apple har gennem tiden udviklet sig til måske verdens mest værdifulde brand.

Apple's fordele:

  • Design, design og design. Apples produkter er bare så lækre at se og røre ved, at de er i en liga for dem selv.
  • Brugervenlighed. Apple laver produkter, som er yderst brugervenlige og utrolig lette at sætte sig ind i.
  • Gensalgsværdi, da der er rigtig mange der gerne vil købe Apples produkter, vil der være en rigtigt god gensalgsværdi i det Apple produkt du køber, som også er længere end ved andre mærker.
  • Grafisk design, er en af de fordele som Apple kan tilbyde i deres produkter. Adobe pakken, som indeholder bl.a. Photoshop, fungere fantastisk med Apple’s produkter.

Apple’s ulemper:

  • Pris, pris og pris. Apples produkter er bare meget dyre, da der er rigtigt mange der gerne vil have et Apple produkt.
  • Brand over produkt. Når man køber et Apple produkt, så betaler man mest til mærket fremfor produktet. Man ville kunne købe en Lenovo, HP, Dell eller andet mærke produkt og få f.eks. mere ydeevne i forhold til prisen.
  • Begrænsninger. Du kan ikke styre dit Apple produkt, så meget som du kan ved de andre store, såsom Lenovo, HP og Dell, så er du IT-nørd, så er Apples produkter måske ikke noget for dig.