Vi skal stå sammen

Om at gøre en forskel for miljøet. Vi kan ikke gøre det alene. Vi skal have din hjælp.
Lad os stå sammen om at mindske miljøaftrykket fra IT. IT er en af de industrier i hele verdenen, der belaster miljøet mest.

GIV NYT LIV – GENBRUG NU

IT skader miljøet lige så meget som flyindustrien. 80% af en computers forurening kommer fra produktionen. Det skal vi mindske, med din hjælp.

KUN EN PLANET

Vi har kun en planet. Det er nu vi skal gøre noget, så vi ikke opbruger alle jordens ressourcer med raketfart. Det gør vi faktisk desværre allerede nu.


PAS PÅ JORDEN OG SPAR PENGE

Ønsker du at passe på vores fantastiske jord? Det gør vi! Lad os sammen fokusere på at genbruge, det gør den største forskel og så kan du samtidigt spare en masse penge ved at købe genbrugt IT

Vi skal passe på vores fantastiske planet, Jorden.

Hos GEOit har vi et grønt DNA. Vores holdning er, at genbrug er vejen frem, samt at brug og smid væk-mentaliteten skal ændres. Ved at købe brugt, kan du få et godt og billigt IT-produkt, samtidig med at det er godt for miljøet.

Husk at 80% af Co2 udledningen sker ved produktionen, af IT-udstyret. Derfor vinder miljøet også på, der bliver smidt ét IT-produkt mindre ud, ved at ét IT-produkt bliver genbrugt. Ved at forlænge dets levetid, minimeres CO2-aftrykket væsentligt.