Kategorien ”Vild” dækker over en billig brugt kvalitets gamer computer, der ikke skal bruges til de tunge spil eller spil hvor det grafiske kræver meget.

Med ”VILD” kategorien kan du sagtens spille Roblox, Minecraft og lignende uden problemer. Den kan dog godt kører de tungere spil, men på en medium opløsning. Denne kategori er perfekt til dem der gerne vil prøve gaming af og ikke vil ofre det helt store på udstyret.

Kategorien ”Vildere” dækker over en god prisbillig kvalitets gamer computer, med rigeligt POWER, til de øvede gamere, hvor du kan spille de nyeste spil, i middel til højeste grafikniveau.

Med ”VILDERE” kategorien kan du spille næsten alle aktuelle spil, så som CS:GO, Fortnite, Battlefield 1, Minecraft, League of Legends, WoW og lignende. Denne kategori er perfekt til dem der allerede ved en del om gaming og gerne vil have udstyr der virker.

Kategorien Vildest dækker over en rigtig god, men prisbillig kvalitets gamer computer, med rigtigt meget POWER, til de gode og erfarende gamere, hvor du kan spille de nyeste spil, i højeste grafikniveau.

Med Z620 ”VILDERE” kan du spille næsten alle aktuelle spil, så som CS:GO, Fortnite, Battlefield 1, Minecraft, League of Legends, WoW og lignende. Denne kategori er perfekt til dem der allerede ved en del om gaming og gerne vil have udstyr der virker.

Viser alle 5 resultater

Show sidebar