Hjem » Shop » Brugt bærbar » Lenovo bærbar » ThinkPad W

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Leder du efter en brugt Lenovo ThinkPad W, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt Lenovo ThinkPad W hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt Lenovo ThinkPad W.

geoit logo

Lenovo ThinkPad W

Lenovo ThinkPad W-serien er en “mobil arbejdsstation”, da det er store bærbare computere med en skærmstørrelse på enten 15” eller 17”. Denne serie blev lavet til brugere som f.eks. var fotografer og ellers brugere som havde brug for en bærbar computer som har en høj ydeevne til krævende opgaver. Serien blev introduceret i 2008 og blev udskiftet til P-serien.

Med Lenovo ThinkPad W-serien, får du stadigt Lenovo ThinkPad seriens klassiske sorte look og aluminium magnesium kabinet, som er glasfiber forstærket og derfor holder til krævende forbrug i alle miljøer.
Lenovo ThinkPad W-serien er alt i alt en super god workstation, som er udstyret med Lenovos gode tastatur og trackpad, som kommer i Lenovos høje standard.

Lenovo ThinkPad W541

W - står for serien. I dette tilfælde er det W-serien.
5 - står for skærmstørrelsen. I dette tilfælde er det en 15” skærm.
4 - står for versionen. I dette tilfælde er det version 4, den tidligere version er 3.
1 - står for udgaven. I dette tilfælde er det udgave 1, den tidligere udgave er 0.

Hvorfor vi anbefaler ThinkPad W

Hvis du har brug for en brugt bærbar computer med kræfter og ikke vil have en stationær computer, vil Lenovo ThinkPad W-serien måske være noget for dig. Du får en robust kvalitets computer, med kræfter i, samt et grafikkort der giver nogle ekstra muligheder, for video/billedredigering. Kvalitetsmæssigt er Lenovo ThinkPad P-serien nok i midten af sine konkurrenter fra HP og Dell, det samme gælder prismæssigt, dog er Lenovo danskerne foretrukne mærke, så det trækker lidt op i prisen. Til gengæld er Lenovos ThinkPad serie, bare et lækkert og et så godt produkt, som du aldrig går galt i byen med, det er bare et sikkert hit.