Hjem » Shop » Brugt bærbar » Huawei bærbar » MateBook X

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Leder du efter en brugt Huawei MateBook X, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt Huawei MateBook X hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt Huawei MateBook X.

geoit logo

Huawei MateBook X

Huawei MateBook X er Huawei’s topmodel i deres sortiment og minder meget om Apple’s MacBook Pro serie, med sit tynde og flotte metal look. Den har desuden også et blæserløst design og et lavt støjniveau.

Hvorfor vi anbefaler MateBook 13 og MateBook X

MateBook er Huaweis svar på en let og kraftig bærbar computer. Deres bærbare computere minder meget om MacBooks, med deres flotte kantdesign og generelle stemning.

De har et hurtigt og komfortabelt tastatur, lang batteritid, flot skærm opløsning og gode højttalere. De kører med Windows operativsystem.

Deres trackpad er glat og rummelig. Tastaturet er også robust og har et lavt støjniveau. Skærmen giver også flotte farver og skarpe detaljer. De har også generelt et lavt støjniveau og kølig temperatur efter flere timers brug.

Du kan forbinde din MateBook med din Huawei telefon, hvis du i så fald har en, så du nemt kan svare på beskeder, uden at skulle finde din telefon frem. Du kan nemt trække og slippe filer i mellem din computer og telefon, tilgå begges apps eller bruge din Huawei tablet eller telefon som en ekstra skærm.

MateBook har dog også sine ulemper, de er ikke lavet til gaming. De ligger i den dyre ende af bærbare computere og er relativ nye på markedet i forhold til MacBooks, som er mere etablerede bærbare modeller.