Hjem » Shop » Brugt bærbar » Huawei bærbar » MateBook 13
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Leder du efter en brugt Huawei MateBook 13, så indeholder denne side lige hvad du skal bruge.

En brugt Huawei MateBook 13 hos os er nemlig ikke en kortsigtet investering, men en langsigtet investering. Da vi sælger nogle af de bedste produkter inden for en god brugt Huawei MateBook 13.

geoit logo

Huawei MateBook 13

Huawei MateBook 13 er Huawei’s 13” bærbar computer. Denne serie minder meget om Apple’s MacBook Air serie, med sit tynde, lette og flotte metal look. Denne serie bliver så opdateret efter årene, f.eks. så har en MateBook 13 fra 2019 en Intel® Core i5 med en 8. generation processor og en MateBook 13 fra 2020 har enten en Intel® Core i5 eller en Intel® Core i7 med en 10. generation processor eller en AMD Ryzen™ 5 processor.

Hvorfor vi anbefaler MateBook 13 og MateBook X

MateBook er Huaweis svar på en let og kraftig bærbar computer. Deres bærbare computere minder meget om MacBooks, med deres flotte kantdesign og generelle stemning.

De har et hurtigt og komfortabelt tastatur, lang batteritid, flot skærm opløsning og gode højttalere. De kører med Windows operativsystem.

Deres trackpad er glat og rummelig. Tastaturet er også robust og har et lavt støjniveau. Skærmen giver også flotte farver og skarpe detaljer. De har også generelt et lavt støjniveau og kølig temperatur efter flere timers brug.

Du kan forbinde din MateBook med din Huawei telefon, hvis du i så fald har en, så du nemt kan svare på beskeder, uden at skulle finde din telefon frem. Du kan nemt trække og slippe filer i mellem din computer og telefon, tilgå begges apps eller bruge din Huawei tablet eller telefon som en ekstra skærm.

MateBook har dog også sine ulemper, de er ikke lavet til gaming. De ligger i den dyre ende af bærbare computere og er relativ nye på markedet i forhold til MacBooks, som er mere etablerede bærbare modeller.