FRAGT OG PRODUKTER

Fragten koster 49 kr. Simpelt og nemt. Hurtig levering får du hos GEOit – vi gør alt hvad vi kan, for at du kan få din bestilling leveret så hurtigt som overhovedet muligt. Derfor siger vi 1-3 dages leveringstid fra du bestiller til levering.

Ja, det kan du. Når vi afsender produktet, vil du automatisk modtage en e-mail fra GEOit.dk med en beskæftigelse på, at ordren er “Gennemført”, samt at pakken er på vej. Du vil efterfølgende, fra valgte fragtfirma, modtage en e-mail og/eller SMS, med pakkenummer og trackinglink, så du kan spore din pakke.

Alle varer vil blive sendt indenfor 1-3 hverdage, men det afhænger af hvornår på dagen vi modtager ordren, og/eller det eventuelt er henover en weekend/helligdage. Men vi arbejder på at sende ordren så hurtigt som muligt.

Ja, det gør du. Du modtager:

  • en ordrebekræftelse,
  • en e-mail med en faktura
  • og en faktura med i ordren.

Hvis du vil have din faktura på e-mail og ikke har modtaget den, så tjek først din spam/uønsket mappe. Hvis den ikke er der, så skriv til os på hej@GEOit.dk

Hvis du er så uheldig, at du modtager en pakke, der blevet beskadiget under transport, er det meget vigtigt, at du allerede ved modtagelsen, fortæller/modtager pakken med forbehold. Desuden har du også mulighed for at insistere på at åbne pakken, mens fragtfirmaet venter. Er selve indholdet beskadiget, så skal der udarbejdes en erstatningssag med det pågældende fragtfirma. Her er det fragtfirmaet, der ved hvad der skal gøres og kan vejlede dig.

Opdager du ikke skaden ved selve modtagelsen, så skal du alligevel anmode om en erstatningssag. Det er dog meget vigtigt, at du tager kontakt til det pågældende fragtfirma, så hurtigt som muligt og helst indenfor 7 dage.

Den bedst idé er at tage video, mens du tjekker og evt. åbner pakken. Har du ikke mulighed for det, så er billeder også en mulighed. Du skal huske at tage en hel masse. Sørg dog for at man kan se skaderne tydeligt.

BETALING OG ANDET

Du betaler på checkout-siden på GEOit.dk. Du kan betale med VISA, MasterCard og MobilePay. Husk at du også kan bruge Visa/Dankort, da dette også gælder som et Visa kort. Desuden virker alle kreditkort, hvis det er tilføjet MobilePay.

Vi hæver pengene på din konto, den dag pakken bliver afsendt fra os, når din pakke er afsendt, vil du på e-mail modtage faktura, med dit tracking nummer.

Ja, det kan du. Har du fortrudt dit køb og pakken endnu ikke er afsendt (dvs. du har ikke modtaget, en mail med forsendelsesnummer), så er det meget vigtigt at du hurtigst muligt sender en mail til hej@geoit.dk, hvor du oplyser ordrenummer og ønsker at annullere din ordre. Derefter vil du modtage en e-mail, der bekræfter din annullering af ordren. Desuden vil vi ikke hæve pengene på din konto.

Har du fortrudt og vil du annullere din ordre, men pakken er allerede afsendt, så kan du læse om den korrekte procedure under din fortrydelsesret.

En favoritliste er hvor du kan se alle de produkter som du har valgt som dine favoritter. Du kan se dine favoritter på siden med dine favoritter.

Du sætter et produkt som favorit, ved at trykke på hjertet ud fra produktet.

Hvordan sammenligner jeg produkterne?

Hvis du vil sammenligne nogle produkter som du er interesseret i. Så skal du først vælge mindst to produkter, ved at trykke på sammenligningslogoet. Det finder du enten på produktbilledet eller lige under tilføj kurven, på produktsiden. Du kan se sammenligningerne på sammenligningssiden.